Massage helpt burn-out herstellen en voorkomen

Mensen met een burn-out voelen zich fysiek en emotioneel uitgeput, staan cynisch tegenover werk en/of collegae en trekken hun eigen kunnen in twijfel. Massages kunnen bijdragen aan het herstel van een burn-out, maar ook in het voorkomen ervan kunnen de professionele masseuses van Sawatdee Spa een rol spelen. 

HERSTELLEN VAN EEN BURN-OUT DOOR MASSAGE

Om te herstellen van een burn-out wordt ‘regelmatig ontspannen’ genoemd. Tijdens een massage begint de ontspanning lichamelijk. Hierdoor en door de prettige ambiance in Massagesalon Sawatdee volgt ook de geestelijke ontspannen. Door te concentreren op wat er met je lichaam gebeurt, denk je even nergens aan en zo doorbreek je het bij burn-outpatiënten vaak aanwezige negatieve gedachtepatroon.

SOCIALE CONTACTEN

Vaak ligt werkstress ten grondslag aan een burn-out. Bijkomend gevolg van te veel aandacht besteden aan het werk en van de burn-out zelf, is dat sociale contacten verwateren en relaties onder druk komen te staan. Sawatdee biedt de mogelijkheid tot een duo-massage. Een leuke ontspannende bezigheid waarmee je dus twee vliegen in één klap slaat! 

GOEDE SLAPEN DOET WONDEREN

Om een burn-out te voorkomen is het erg belangrijk om voldoende te slapen en goed uit te rusten. Maar hoe kom je ’s avonds in slaap als je nog ligt te malen over wat er die dag allemaal niet goed is gegaan, of niet gelukt is, en over het werk dat nog is blijven liggen…? Bij Sawatdee kun je je hoofd even leeg maken en alvast lichamelijk ontspannen door middel van een ontspannende massage. Wij zijn dagelijks geopend van ’s ochtends 11.00 tot 22.00 ’s avonds. Je kunt dus als je moeite hebt met inslapen aan het eind van de avond even langkomen voor een ontspannende massage die bij jou past. Je zult zien, een nacht heerlijk slapen doet wonderen! 

DOORBREEK DE WERKDAG MET EEN MASSAGE

Ook rustmomenten gedurende de (werk)dag zijn belangrijk om niet overwerkt of burned-out te raken. Er wordt gezegd dat ja na ongeveer 2 uur intensieve arbeid even 10 tot 15 minuten rust nodig hebt. Loop even naar de koffieautomaat, klets even met een collega dat soort dingen. Je kunt er ook aan denken om in je lunchpauze een massage in te plannen. Een korte verkwikkende massage van een half uur zorgt ervoor dat je weer nieuwe energie, inspiratie en creativiteit op doet. Soms is het alleen al een verademing om even in een andere omgeving te zijn, met andere mensen om je heen. In één van onze vestigingen bieden wij zelfs stoelmassages aan. Daarbij houd je je kleding aan en zit je in een hele comfortabele, ondersteunende massagestoel terwijl de masseuse de knopen in o.a. je nek en schouders aanpakt. 

Sawatdee Spa

Sint Walburgstraat 8, Tiel

Openingstijden Massages

Maandag t/m Zondag
11:00 - 22: 00 uur

Facials en Harsen

Woensdag en donderdag 
Enkel op afspraak

 

Maak een afspraak!

Top