Behandelingen & Prijzen

Massage

Voelt u zich gestrest en vermoeid? Of wilt u gewoon even ontspannen? Kom tot rust tijdens een lange en luxe massage. Door middel van aanrakingen en knedingen die zorgvuldig uitgevoerd worden door onze ervaren masseuses zult u echt ontspannen. Wij laten u kennis maken met verscheidene traditionele massage technieken waaronder het kneden en rollen van de huid, spieren en gewrichten. Ook wordt er gedrukt op acupressuurpunten om de energiestromen in het lichaam te herstellen. De massages zijn NIET erotisch van aard. Uit respect voor de masseuses vragen we u, hier dan ook niet om te verzoeken.

Ga naar deze pagina voor meer informatie en prijzen

Facials

De huid is een belangrijk orgaan en het is fijn om deze gezond en mooi verzorgd te houden. De huid is erg gevoelig, gedurende de dag krijgt deze veel te verduren van binnenuit maar ook van buitenaf. Uw huid kan reageren op deze invloeden met als gevolg onzuiverheden en uitslag. Onze schoonheidsbehandelingen ondersteunen de huid om in een goede conditie te blijven, dit heeft een positieve invloed op uw uitstraling en zelfvertrouwen.

Ga naar deze pagina voor meer informatie en prijzen

Harsen

U kunt bij Sawatdee Spa ook terecht voor het laten harsen van bijvoorbeeld uw bikinilijn. Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen.

Ga naar deze pagina voor meer informatie en prijzen

AromaTouch Technique

Bij Sawatdee kunt u de voordelen van de dōTERRA AromaTouch Technique zelf ervaren. Irina Lamers is gecertificeerd AromaTouch therapeute. Niet alleen bij Sawatdee Spa, maar wereldwijd zijn mensen laaiend enthousiast over deze behandeling, die zeer weldadig is voor lichaam èn geest.

Ga naar deze pagina voor meer informatie en prijzen

CADEAUBONNEN

Als u op zoek bent naar een origineel cadeau zit u altijd goed met een cadeaubon van Sawatdee Spa. 

De cadeaubonnen zijn te verkrijgen met een bedrag erop, of met alleen een behandeling, zodat niet te zien is hoeveel het cadeau gekost heeft.

Cadeaubonnen zijn een jaar geldig.

Sawatdee Spa

Sint Walburgstraat 8, Tiel

Openingstijden Massages

Maandag t/m Zondag
11:00 - 22: 00 uur

Facials en Harsen

Woensdag en donderdag 
Enkel op afspraak

 

Maak een afspraak!

Top