AromaTouch Technique

60 minuten €55
90 minuten €80

 

Behandelingen op donderdag t/m zaterdag, enkel op afspraak.
Andere dagen zijn evt. mogelijk in overleg.

Bij Sawatdee kunt u de voordelen van de dōTERRA AromaTouch Technique zelf ervaren. Irina Lamers is gecertificeerd AromaTouch therapeute. Niet alleen bij Sawatdee Spa, maar wereldwijd zijn mensen laaiend enthousiast over deze behandeling, die zeer weldadig is voor lichaam èn geest.

De AromaTouch Technique is een klinische benadering om etherische oliën toe te passen. Er word tijdens deze massage gewerkt langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contact punten van de rug en voeten.

Het doel van deze AromaTouch massage is het sympatische en het para sympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen. Deze massage is ontwikkeld door Dr. David Hill.

In de behandeling worden in totaal 8 verschillende dōTERRA essential oils toegepast in een specifieke volgorde. Elke olie is geselecteerd voor zijn specifieke aromatische eigenschappen als losse olie en in combinatie met de andere oliën.

De massage bevat 4 primaire stappen.

  1. Stress verminderen
  2. Versterken van immuunsysteem
  3. Ontsteking reacties verminderen
  4. Homeostase

Iedere stap in het proces omvat 2 etherische oliën, enkelvoudig of samengesteld, die heel systematisch stress factoren aan het autonome zenuwstelsel verminderen en in balans brengen.

De AromaTouch Technique gaat uit van specifieke richtlijnen en instructies voor dosering en toepassing zodat er op een veilige en effectieve manier kan worden genoten van de voordelen van essential oils. De milde techniek kan worden aangepast aan jonge of gevoelige huid zodat iedereen ervan kan genieten. 

Sawatdee Spa

Sint Walburgstraat 8, Tiel

Openingstijden Massages

Maandag t/m Zondag
11:00 - 22: 00 uur

Facials en Harsen

Woensdag en donderdag 
Enkel op afspraak

 

Maak een afspraak!

Top