REKEN AF MET STRESSKLACHTEN

Een groot deel van het ziekteverzuim wordt in deze tijd veroorzaakt door stress en de gevolgen daarvan. Werknemers raken o.a. gestrest van een hoge werkdruk. Het niveau van stresshormonen stijgt, en wanneer die lange tijd hoog blijft, ligt zelfs een burn-out op de loer. 

ZIEKTEVERZUIM VOORKOMEN

Stress en burn-out, belangrijke factoren dus om rekening mee te houden als het gaat om het voorkomen van ziekteverzuim. Maar hoe kun je deze klachten voorkomen of genezen om zo de gezondheid van werknemers optimaal te houden?

MASSAGE TEGEN LICHAMELIJKE EN GEESTELIJKE STRESS

Een belangrijke en bewezen methode om zowel de geestelijke als de lichamelijke gevolgen van stress tegen te gaan, is massage. Tijdens een massage kunnen medewerkers goed tot rust komen. Het is bewezen dat fysiek contact hormonen vrijmaakt die het niveau van de stresshormonen doen verlagen. Lichamelijke pijnpunten worden onder handen genomen, maar ook de mentale kant heeft veel baat bij massages. De prettige ambiance in massagesalon Sawatdee, maakt dat klanten weg kunnen dromen bij rustgevende gedachten of hun gedachten even helemaal kunnen uitschakelen.  

BETER SLAPEN ZONDER STRESS

Als medewerkers bijvoorbeeld kiezen voor een massage ’s avonds voor het slapen gaan, zullen zij meer ontspannen naar bed gaan, dan wanneer ze, daadwerkelijk of in gedachten, nog met werk bezig zijn. Wanneer je al ontspannen aan de nachtrust begint, zul je beter slapen en fitter wakker worden. De nachtrust is dan effectiever, en de medewerker begint de dag weer volledig opgeladen. Een massage tijdens werktijd kan juist zorgen voor het tussentijds opladen van de batterij en zorgt zo voor een nieuwe frisse start halverwege de dag. Zo kan langer geprofiteerd worden van hervonden creativiteit en productiviteit. 

GOED GEVOEL OVER JE BAAS

Een ander bijkomend voordeel van massages voor werknemers betaald door de baas, is dat dit voor de medewerkers voelt als een cadeautje. Een goede massage is echt een traktatie! En als dit regelmatig mogelijk wordt gemaakt, zorgt dit ervoor dat werknemers positiever gaan denken over hun werkgever, en dat komt de medewerker-tevredenheid zeker ten goede!

 

Sawatdee Spa

Sint Walburgstraat 8, Tiel

Openingstijden Massages

Maandag t/m Zondag
11:00 - 22: 00 uur

Facials en Harsen

Woensdag en donderdag 
Enkel op afspraak

 

Maak een afspraak!

Top